Glad advent...

... på er alla out there! Hoppas ni myser och äter en massa pepparkakor!


Resväskan...

... från i helgen när jag var i Jkpg. Såg på Twilight, Blue Moon, Eclipse och slitligen Breaking dawn part 1. Plus en hel del loppis (c:

Såhär såg min väska ut, ett nytt loppisfynd för 25 kronor (C:, när jag kom till Jkpg.Och när jag åkte såg den ut såhär:Nyköpt adventsstjärna för 15 kr!

Jag är inte en person...

... som gillar att anmärka på hur folk stavar eller hur man formulerar sig.. Men ibland undrar man ju.. Till exempel felstavningar på tradera:

scabby chic (shabby chic)

topchop (top shop)

retrå (retro)

Det var det.

Här råder annars ett ganska lugn på diverse loppisarenor. Var i Jkpg med omnejd i helgen och köpte lite bestick. Bilder kommer när jag hinner/orkar/har lust.

Bloggen lider.

Fler bedårande...

.... små skapelser har inhandlats den sista tiden. Några söta romantiska assitter för 2 kr styck! från Gefle och Rörstand!Annars är det mest äta, sova, träna, prata, äta, sova, träna, prata, vila, surfa, äta, sova, vila... Ni vet...

Som jag sagt tidigare...

... så får ni följa min blogg på :

http://stajnich.blogspot.com/

Den är finare och strular inte lika mycket som denna (c:

Hopa hola!

Vad händer? Här händer inte så mycket. Mest jobb och att jag mår lite konstigt. Har haft huvudvärk sen i lördags och illamående. Undrar om det är från kycklingen i helgen.. Eller så drar det ihop sig till någon sjuka. Vi får väl se.

Idag bjuder jag på en bild på min lampa i sovrummet. det är ett lampskelett som jag hängt upp och satt på en tyllkjol på. Blev lite mysigt men ger dåligt ljus. Får va så ett tag tills jag tar tag i nästa projekt (c:

"Om jag håller för öronen...

... så kan jag nästan tro att jag är i Hyde Park London..."

Så tänkte jag idag när jag gick runt i en liten park här i stan.. Den är väldigt liten... Men ändå något som liknar en liten park..


Jag älskar parker. Ni vet sådana som finns i storstäder... Det började nog första gången jag var i London. När mamma tog oss med till Hyde park och visade oss speakers corner och allt annat. För mig hade det liksom varit landet och stad. Det fanns inget däremellan.. Men sen. När jag kom dit och såg att det ju fanns lite växtlighet i större städer också... Med löprundor! Som nästan var som elljusspår, bara att det var asfalt... När jag då förstod att man kunde få både shopping i flashiga affärer och lite natur, joggingkvarter och annat... Då blev jag sugen..


När jag tänker på London så tänker jag på shopping, tunnelbanan och parker... Och jag vill dit..

Frågan är om det räcker att blunda eller att hålla för öronen eller om man ska göra något åt det...

Här sitter jag...

... lite smått olycklig och längtar efter ett hus eller bättre dagar. I förrgår fick vi reda på att högstadiet på skolan där jag jobbar eventuellt ska läggas ner. Beslut ska fattas på onsdag nästa vecka. Anledning: integration. Vet inte om jag håller med där och tänker inte gå in på det närmare här på bloggen. Men surt känns det och har svårt att tro att det innebär en framtid för mig jobbmässigt efter jul. Men, men, den som lever får se.

Idag var planen att jag skulle gå på loppis. Det blev inget med det. Vaknade 11 och har ännu inte fått på mig annat är myskläder... men snart måste jag ut.

Har inga planer för helgen. Även det känns lite surt men som man bäddar får man ligga - lite trist med andra ord. Men, men.. Jag kanske skulle ta tag i mitt liv och rensa ut köksskåpet eller garderoben. High life!

Nej. Får nog inleda med en promenad. För alla shoppingsugna så är det halva reapriset på din sko. Jag var där igår och tog för mig.

Det var allt för nu!

Engelskt...

... porslin gillar jag! Ibland är det söta kossor, hästar och landskapsbilder eller så är det riktigt retro med bruna och gröna toner. Pastelligt och fint kan det också vara, från Johnson Bros!

ELLER: Så är det blått i riktigt tjockt härligt benporslin! Som här:Det var allt för idag!


RSS 2.0