Idag har jag bättrat mig...

... vad gäller mat!


En god sallad med soltorkade inlagda tomater och stark prästost!

Yes....

Det lät väl bra eller?

Men...

Såhär tom är godispåsen..


... skandal.. S K A N D A L var ordet..

(Sa jag skandal?)

Idag har jag...

... verkligen känt av den där timman som försvann. Trött så trött. Efter jobbet tog jag en promenad ner på stan och sen löpning. Efter det åt jag gröt och fortsatte sen med att föräta mig på After Eight. Måttfullhet är för tråkmånsar (c:


Nyplanterade pelargoner! Vår!

Vilken helg...

... det har varit! Har varit mer ute än inne - som det ska vara! Idag gick den årliga cykelrengöringen av stapeln. Jag hann både grina och halvt svimma innan det blev klart. Men klart blev det till slut. Sen en cykeltur på det och nya bekantskaper som kom förbi på kvällsfika. Trevligt.

Igår blev det lite loppande med betoning på lite. Två espressokoppar för 5 kr styck:

Söta!

I Danmark...

... köpte jag bland annat dessa:Melaminbestick i finfina pasteller! Billigt och väldigt fint!På Systrarna Grön inhandlades det. En sååååå underbar affär!

Står i en ny skål - Kulinar - som jag köpte i Vbg för ett tag seda. Två faktiskt! Salt och socker. Hade en kakao sen tidigare!

Annars försöker jag ta det lugnt. Går sådär. Känner mig lite stressad. Träffade fina A-K idag och vi invigde utemöblerna och rosédrickandet för i år!


Det är tisdag...

... och jag hets-cyklade till loppisen efter jobbet. Men inget.. eller jo, en liten Pelle vävare handduk för 10 kronor men det är nästan lika med inget.. Det var nästan så jag köpte den bara för att det skulle vara värt stressen att ta sig dit... jag är inne i en sån himla dålig loppis-preiod. Hittar I N G E T och då blir det bara tråkigt. får ingen inspiration av att gå i affärer heller - allt paisley-mönstrat får mig nästan att kräkas lite... Jag tycker verkligen inte om det mönstret.. Vet inte varför.. Men kanske är det så att när man blivit så "gammal" att man hinner uppleva två mode-perioder/mönster, då hänger man inte på andra gången. Det fanns ju väldigt mycket i det mönstret för 10-15 år sen, men sen har det legat lite lågt.. Som tur är..

Så.. Vad gjorde jag då? Jo, jag kom hem, plockade i ordning en hel del och bakade en kaka som jag hittade i hkk-boken i skolan. Den blev helt okej (c: Kardemumma!Bye bye beach 2012...


Detta har varit...

... en fartfylld helg för vi har haft besök av den här lilla vildingen:


... och hennes något lugnare mamma. Vi har gått på stan, promenerat, handlat, sovit, lagat mat, bakat, ätit och varit på ett lekland som tog musten ur oss alla.. Det var allt för idag. Nu ska ja slappa!

Jag vill ha...

... glasögon... Ska det va stort? Ja gillart!


Födelsedagen...

... krävde sitt som ni nog märkt. I helgen drog vi till Köpenhamn och nu vill jag flytta dit. Cykelvänligare stad får man leta efter och vilka cyklar sen! Såååå fina!

Lite shopping blev det men inget reto utan bara nytt från Systrarna Grönt. Bilder kommer när jag kan ta lite finare bilder.

Innan jag drog så köpte jag lite annat på loppis. Här är bilderna:Två djupa tallrikar från StavangerflintTvå assietter, Brunte från GefleDagens inköp, 20 kr.Utmaningen...

... för oss Retrobloggare var att visa våra tekannor so here I go:

Ursäkta kass bildkvalité!


Swedish Grace, Rörstrand..

En bruning som ska ges bort till någon som vill ha den...


... och sen de sista två som jag visade i det här inlägget.. Snyggingarna från Rörstrand!


Då E:s bror...


... var sjuk i fredag och ej kom i helgen så tänkte vi om och drog hemåt Dal. Blev lite loppis, en löprunda, en långpromenad, lite bubbel, vin, kalas, tv-tittande och en massa god mat.

Några av fynden ser ni här:


En liten kruka för 5 kronor.


Sex coasters för 15 kronor.

Promenaden ser ni här:


Hoppas er helg var finfin!


RSS 2.0