Som sagt.....

... så har jag bytt blogg.... Ni finner mig här.

God morgon Sverige!

Här sitter jag och äter frukost! Tro inte att allt beror på att vi ställt om klockan. Nej, isåfall hade jag somnat halv två (gammal tid). Det ni ser här är en enorm kraftansträngning från fröken Larsson. Vädret är lite småkyligt med moln som ser ut att lätta. Quantas flyger igen efter förhandlingarna och vi är nu 7 miljarder människor på jorden. Det var allt för nu. Vi återkommer senare i eftermiddag. Ha en bra dag.
Som sagt så har jag bytt blogg. Så ni som följer här: BYT till:

http://stajnich.blogspot.com

NU!

Spisa...

... Ribb är verkligen en urläcker servis! Önskar jag hade betydligt mer av den är vad jag har. Jag har fyra assietter samt två-tre kaffefat. Här är ett, som ljusfat...Ljus...Fat...

Jaha, vad händer...

... här då? Ja, inte mycket som ni märker. Jag har fullt upp. Idag blev jag klar med kursuppgift tre som ska in imorgon. Jag försov mig i morse och fick ta bilen till skolan. Något positivt i det är dock att jag hann till en lopps efter jobbet och några inköp blev det:
a
Kudde med mormorsrutor för 25 kronor.
Fyra koppar med fat i svart-vitt. Är likt några med svensk märkning men på dessa står inget. 2 kr styck.
En stor glasskål/ljuslykta samt ljus för 5 kr!


Erato...

Min kära kollega Ann la upp detta klipp på hennes facebook-sida. Rejält med duktiga tjejer! Lyssna OCH kolla in!

Hyllan...

... som jag skrivit om flera gånger tidigare, nämligen här och här till exempel.. en är nu lite mer neutraliserad i tonerna. Den går i svart, vitt och brunt.. Får funka ett tag (c

Volia!Emma-kopparna passar såklart in då!... och Vereco-koppar!Lite annat smått och gott!

Det ni!

Förra veckans...

.... inköp av stövlar ser ut såhär:
Jag gillar dem! Fint skinn och varmfodrade! Lite näbbstövel över den även om den inte har alla klassiska detaljer. Hoppas de ska hålla mig varm och torr i vinter! Kanppt använda heller så under 100 kr för ett par skinnstövlar tycker jag är mer än bra!

Gårdagens...

... fynd blev följande:
En massa värmeljushållare (som om jag behövde fler?!) 3 kronor styck, jag köpte 12 så där får en nio-åring en härlig matteläxa..Värmer vårt vardagsrumsbord och oss!Retro påslakan och örngott i härlig tjock bomullsväv!Såhär trött...

... är jag efter denna arbetsvecka.
Helt slut och en massa namn, tankar, förkortningar, paragrafer och mail snurrar runt i mitt huvud.. Och imorgon kommer det va ännu mer för helgen som vi nu stundar inför kommer vara full av kursuppgift-skrivande. Fy fan. Varför varför varför började jag plugga igen? Jag är knappt motiverad... Visserligen är vissa av de böckerna jag läser väldigt intressanta.. Men kunde det inte bara räcka med det för att bli godkänd?
Vet att många av er läsare helst vill se loppisfynd. Men tyvärr. Det hinns inte med så mycket nowdays och om det hinns med så är det mörkt då jag kommer hem så korten blir för fula för att läggas upp. Har dock köpt ett par vintage-skinnstövlar i veckan för 85 spänn. Kort kommer! Hold on!
Nu är det jag, falukorven, ett glas rött och senare Idol. Sen sover jag gott i soffan bortåt tio!

Yes!

Det är onsdag. Lill-lördag. Här är det inte så mycket till lördagsstämning men väl en behövlig paus. Jag i ena soffan, E i den andra. Han sover. Klockan är halv nio. Jag bloggar. Mest för att jag borde. Har tyvärr ingen tjusig bild på ngn tjusig inredning eller snygga saker. Istället får ni lite snygga bilder på mig + E nedan. Det bjuder vi på, dagen till ära!
Läget är under kontroll. Har allt arbete med Åtgärdsprogram surrande i huvudet men hoppas det snart lägger sig. Jag borde plugga men skjuter på det till helgen så jag får en riktig hlhelg med mig själv, datorn och kurslitteratur. Livat.
Igår var A-K här och vi pratade en massa om allt som hänt den sista tiden. Jätteskönt! Att prata och reflektera är viktigt. Viktigt att inte glömma det!
Så. Återkommer längre fram (c:

På hösten...

... är det läge att baka äppelkaka! Denna är supergod och innehåller grahamsmjöl. Så god och vacker! Vill ni ha receptet så hittar ni det här.Jag vet att det går lite dåligt med bloggandet nu. Men det beror på att jag jobbar så mycket. Är sällan hemma innan sex/halv sju. Det är väldigt mycket att göra men jag trivs som fisken i vattnet. Det var längesen jag kände att jag trivdes så bra med jobbet som jag gör nu..

I helgen var jag i S-holm på tjejhelg. planen var att jag skulle ta en massa vackra höstbilder och lägga upp för att visa er... Kameran kom med men minneskortet låg snällt kvar här hemma. Så därför får ni kolla på äppelkakan. Inte fy skam det heller (c:

Såhär borde alla...

... innehållsförteckningar se ut:

Smaken då? Finfin!

En massa trattisar...

... hittade vi på förvånansvärt kort tid igår. Alla dessa godingar på ca 30 minuter!
Väl hemma blev det svampsoppa med persilja och madeiravin. Gott!

 
Mimosa Johnny Idlas och Rut...

var några av de saker som denna helg innehöll. I fredags drog vi till Jkpg för att överraska John som fyller 30 på måndag. Vi (mest Emil) hade lagat trerätters och tog med det i bilen. John blev överraskad och Jennie hade spelat bra så att han inte hade misstänkt något (c:

På lördagen traskade jag och Jennie till tändsticksområdet där det är lördagsloppis. En massa folk hyr bord och vräker bort det de tröttnat på till minst sagt bra priser! Vi hittade båda två en kasse med tjusiga kläder! Kort kommer kanske längre fram. Sen drog vi vidare mot Stallkvarn. Ett jättemysigt ställe i Jkpg som liggerså tjusigt!
Här finns det mesta... Nytt blandas med gammalt...
... i en salig röra.Lite möbler i källaren..

Jag hittade tyvärr en massa porslin som jag bara var tvungen att ha... 15 delar totalt av djupa tallrikar, två
assietter samt en såssnipa.

Porslinet heter Mimosa och kommer från Gefle, designat av Berit Ternell. Jag hade aldrig sett det tidigare och var bara tvungen att köpa det! Det var alltså 12 djupa tallrikar. Två var naggade, resten perfekta! För alla 15 delarna gav jag 200. Bra tycker jag! Lila och vitt - passar bra på hösten!

Efter all shopping blev det tacos och sen drog jag å Emil till Ida å Niklas som fått sin lilla dotter. Hon är två veckor imorgon och alldeles, alldeles ljuvlig! Rut ska hon heta!


RSS 2.0