Äntligen...

... har vi internet. Det gör förhoppningsvis att jag kan få till det lite bättre här framöver..
 
Äntligen har vi balkongmöbler också! De hämtades hemma hos mina föräldrar i helgen. de har fått husera där ett tag eftersom att vi inte hade ngn balkong i Skövde. Så nu har vi haft lite balkonghäng idag! Mysigt!
 


Det fick bli lite rött för att ta uppmärksamhet från den trista gula väggen, golvet och det bruna "planket".
 


Finfint!
 

Jag har bytt sida och bloggar numera på...

http://stajnich.blogspot.se/

Ni som fortsätter läsa här missar en massa inlägg... Så byt och gå till blogspot istället!

Nej, nej...

.... hörrni. Det blir inga bilder.. För jag orkar inte greja med det. Jag hoppas på att få sålt det mesta senare på en loppis i Lidköping istället!

 

Igår hade vi besök. Jag fick duka med "nytt" porslin. Det vill säga "slatt-porslin" som ännu inte är nerpackat.. Lite allt möjligt med andra ord. Men det blev fint det med!

Oh yes, I do! Inom det kommande året måste jag dit!

Till mamman..

Annars är det mest flyttpackning som gäller. Jag har fått tennisarmbåde och har så jä**a ont så det går sådär. Sen tar det aldrig slut heller. Känns som om vi packat i en månad, minst... Men ändå finns det så mycket kvar. Ena stunden är jag överlycklig för att flytta. I nästa kan jag lipa över själva flytten.. Och för att mina snälla föräldrar har sagt att de kan hjälpa till. Känns inte rätt men, men, är inte i ett läge att tacka nej heller. Får lite hjälp i Jkpg också så det känns fint! Verkligen!


Nu ska jag dra en sväng med dammsugaren och sen blir det vila för ikväll!


Det tog sin tid....

... men när frapp.se sänkte Focus Steel besticken till 199 kr för 12 stycken så gick det inte att stå emot längre! Har spanat in dessa finingar i dryga året. sen helt plötsligt började de sjunka i pris - ringde runt och kollade varför och det visade sig att de skulle fasas ut ur Genses sortiment... Men till det priset var det svårt att avstå. dagen efter var de tillbaka på 299 kr, också det billigt då de i ordinariepris är 599... Så nu har jag finfina bestick, redo att förflyttas österut!
 
 
Imorgon ska jag försöka packa ner de sista sakerna som ska säljas på loppis i september.. De är givetvis till salu här också! Bland annat dessa finfina lattemuggar (tror det är fem stycken, rätt höga)! Köpta på Duka för ca 4 år sedan. Finfina!
 

RSS 2.0