Idag ringde...

... den här lilla godingen till mig:


Hon hade sagt: Ringa moster Stina! och det är ju jag så därför fick jag ett samtal! Första gången hon säger "Moster Stina". Stort!

Har hittat...

... lite hårda tårtpapper/servetter nu det sista på loppis...


De är riktigt fina! Och miljövänliga också! Använd, diska, och använd igen! Perfekt på vårens kafferep!Pastelligt!! Vårigt!!!! (Tänker inte ens kommentera snön som föll idag...)


Det var den helgen...

.. det... Varför måste den jämt gå så fort?


Det värsta som finns är när jag hör Emil dra ner persiennen inne i sovrummet. Då vet jag att han är påväg att lägga sig och det betyder att jag bara har 1-1,5 timmar kvar.. Sen M Å S T E jag sova... Fy vad trist det är..

I Tidaholm...

... för några veckor sedan hittade jag ngt väldigt fint på loppis! 4 tapetrullar för 25 kr styck! Som taget!


... och jag tog dem!


... eller betalade och sen tog jag med dem, för att vara exakt...

Ny bloggutmaning...

... blev bestämt på vårt Forum på facebook och självklart hänger jag med! Denna gång handlade det om att visa upp ljusstakar. Det har jag många och fina! När jag började rota i gömmorna ser jag att de är väldigt färgmatchade: Vita, svarta och bruna:Men ett par färgade fanns också med, ett par röda. Här är alla, de används flitigt!

Snygga!Och de sista som alltid står framme med ljus i:För att se de andras, gå till tidigare utmaningar (se etiketterna ute vid kanten, "utmaning"), där har jag länkat!

Fredagsmiiiiiiis...

... med mig själv, chèvre, fikonmarmelad och rödtjut. Here I come!


Blått...

... porslin är ju bara helt underbart!


Nyinköpt loppisfynd för 2 kr! Så himla fin!Alva från Rörstrand..Och så lite färskpressad apelsinjuice på det!

Gofika...

... blir det nu, med nyinköpta fynden från Greengate! En lattemugg för 50 kr (Tradera) och ett kaffefat (vanlig butik)  för en tia!


Ett av veckans fynd...

... inhandlades på Gengåvan för 50 kr i tisdags. En finfin liten tekanna från Rörstrand i samma mönster som kopparna som jag visat förut. Och samma form som en annan Rörstrandskanna som jag haft sedan tidigare! Lycka!

Titta vad fin:


Tillsammans med den andra lite större:


Och här är kopparna:


En tyvärr utan fat (om det nu finns ett). Så snygga!!

Fler fynd kommer...


Sportlov...

... har jag nu. Därför blir det väldigt sporadisk uppdatering. Kom tillbaka från Jkpg idag och med mig har jag Elin. Vi ska göra stan och loppisarna osäkra! Har handlat lite på loppis. Kort kommer men fram tills dess får ni hålla tillgodo med bilder på en görgod sallad!

Uh, push it...

... sjöng Salt'n Pepa för några år sen. En svängig låt får man väl ändå medge. Och på det temat fortsätter vi. denna gång ska jag vara med i The retroblog networks utmaning som är att visa salt- och pepparkar. Jag har väldigt få pepparkar men två fina för salt!Den gula köpte jag för flera år sedan på loppis. Melitta står det under. Den lilla är ett L Å N från mamma. (c: Den kommer från början från mormor och mamma gillar den, så därför har hon poängterat att det är ett lån. (c:Gult är inte fult!


Denna dag...

... började inte bra. Först försov jag mig. När jag slängde i mig frukosten kände jag hur det gjorde ont i visdomstanden, ni vet den som passade på att värka under alla mina fyra utomlandsvistelser förra våren (och den våren reste jag m y c k e t). Under dagen blev det värre och värre. Jobbet kändes mest som ett stort misslyckande. När jag väl kom hem hade jag inte med plånboken. Åkte tillbaka till jobbet men kom inte ens in där, så hoppas den ligger på en säker plats imorgon.

MEN:

Tack vara fina vänner och kollegor så finns det ljus i tunneln! Ett paket hade kommit på posten och ett låg på jobbet (c: Detta gjorde mig såklart exhalterad så kanske var det därför det strulade sig med plånboken.

Se vad fint!


Hyllan...

... som jag skrivit om på många ställen tidigare (se etikett hyllan ute till höger), är nu uppdaterad till en mer vårig look:

Samlingen espressokoppar som jag köpte i Jkpg för ett tag sen passar perfekt:


Det gör också lite blandade blå tekoppar:


När jag var i Lkpg för två veckor sedan så tog jag en snabb tur till en av mina favoritloppisar sen studietiden. Där sålde de ut en massa IB Laursen-porslin och även nyproducerade handtryckta kökshanddukar till kanonpriser! Så en kökshandduk blev det också:


På IKEA förra veckan..

... köpte jag helt underbara vita Pärlhyacinter. Då såg de ut såhär:Men nu i veckan slog de ut! De är så himla söta!
I gamla loppiskrukor...RSS 2.0