Nu var det läääääängesen jag uppdaterade!

Men nu är det dags.
 
Mycket har hänt sen sist. Jag och Emil har fått ett litet barn! Och det har ju förändrat en hel del. Samtidigt som mycket är samma...
 
Loppis går jag inte på så mycket längre. Barnloppisar, där jag köper gamla barnkläder däremot, de besöker jag så ofta jag kan.. Men övriga bara ibland. Det är ju kul men på något sätt har jag tröttnat... Jag blir lite trött på priserna som bara stiger - då förlorar loppisgrejen sin funktion tycker jag. Okej om man tar ut extra för eftertraktade saker, men att sätta överpriser känns mest trist.
 
Samtidigt kan jag förstå det. Många "insatta" klagar över högre och högre priser. Men det är ju bara för att de själva köper så otroligt mycket - mest för att sälja det vidare.. Vad är bättre med det? Då är det väl bättre att pengarna går till välgörande ändamål än att det går till enskilda personer? Då uppfyller väl loppisen sitt syfte..  Ja, jag vet inte. Men tycker det har blivit lite för hypat. Långa köar innan det öppnar, folk som bara puttas och förlorar vanligt vett.. Nej.. Då är det inte roligt längre. Men, men.. Det blir kanske kul snart igen (c: Jag har alltid letat efter saker jag gillar, färger, former, mönster. Det har aldrig varit så viktigt med särskilda märken eller tillverkare. Visst är jag också på jakt efter Berså och Spisa Ribb, men då ska det användas! För de är ju sååååå snygga!!!
 
Nu ser vi fram mot en låååång sommar! Kanske blir det några stopp vid vägkanten där det står loppisar, kanske inte (c:
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Henricson

Grattis till bebisen! Om du har vägarna förbi landet utanför Väderstad så stanna gärna på min loppis i Kumla skola. Här kan du hitta barnkläder, barngrejer och andra prylar. Välkommen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback