Bullbak..

... blev det förra veckan. Testade Leilas recept = mycket fett. Jag tyckte de blev sådär... Lite väl smöriga faktiskt.. Men gott ändå förståss, men håller mig nog till det gamla goda receptet i fortsättningen.
 
 
Jäsa...
 
 
Jäsa....
 
 
Till sist var det bara disken kvar...

Gårdagens loppisfynd...

... blev denna fina ljusstake. Stod och funderade en bra stund innan jag bestämde mig.
 
 
 
Och jag ångrar inte att jag köpte den! Inte på grund av pruset - 25 kr - utan för att den är rätt skrymmande om den inte används... Så därför får den helt enkelt användas.
 
Så nu står den högst upp på stringhyllan som fått sommarutseende. Lite trist dock så får nog få in mer färg om någon dag eller så...
 
 

Nu...

... har jag arbetat mitt sista år för detta läsåret. Några veckor av betald ledighet kommer och fler utan betald ledighet. Men hus som helst: Ledigt... Ska bli så skönt!
 
Jag ska...
 
 
...njuta av alla pasteller...
 
 
Vara ute....
 
 
Lukta på blommor...
 
 
Läsa...
 
 
Fika...
 
 
... i någon av alla koppar..
Det ska bli härligt! Vad ska ni göra?

o5:oo...

... ringde klockan idag. Jag skulle ner och försöka få en titt på Emil å Ako när de cyklar Vätternrundan. Jag hade dock ingen koll. De kom ca o7:oo. Så det blev två kalla timmar i råa Jkpg. Men sen kom dom! 

 

 
 
 
(Blev helt till mig av glädje så jag tappade fokus...)
 
 
 
  
Tycker att de såg glada ut - vilket är bra. De har ju en bit kvar. (c: Är mäkta imponerad av alla som ger sig ut på en sån utmaning. Något man själv blir lite peppad av!

 


RSS 2.0