Men det mest...

... behövliga fynder detta år nog dessa:


Inhandlades på Rustas rea igår.. Jag behöver verkligen muskler i överkroppen.. Det är mest benen som får av löpningen. Så here we go...

Utmaning: Fem i topp...

... bland årets inköp ska jag försöka bidra till.. Men det blir svårt.. Då man handlar så mycket på loppis så måste ju sakerna förvaras.. Bra förvaring är a och o.. Därför minns jag ju knappt vad jag köpt, för jag ser det inte jämt. Därför får årets fem i topp bli sådant som jag har framme och som jag ser väldigt ofta.. Det blir:

En söt gardinkappa som både är prickig och blommig!Mitt fina soffbord! Helt kvadratiskt!Skåpet som köptes hemma för en billig penning och rymmer allt glas!Några av alla tallrikar som inhandlats...


En snygg tavla...


.... och en till...


Fast alldra bäst av allt som jag inhandlat/investerat i är resorna till London, Rom, Prag och Berlin.. Fler måste det bli!


Jag hoppas ni vet...

... att jag numera bloggar på:

http://stajnich.blogspot.com

Följ mig där istället! Ställ om era läsare!

Med den här lilla busungen...

.. har vi firat jul i år:


För i år var det ett julfirande söderut som gällde för syrrans familj. Trevligt, tycker vi andra! Rädd för tomten var hon inte heller.. När vi frågade henne var morfar var pekade hon bara på tomten (morfar) och kramade hans ben. Både tuff..... och sockersöt!


Sov länge...

--- gjorde jag i morse.. fattar inte vad det är men blir så himla trött jämt när jag är ledig.. efter att halvt ha rullat/tvingat mig upp åt jag frukost och sen lite loppis. Idag var det fyndläge:Två gamla engelska bunkar/skålar att baka i!Har en större sen tidigare men dessa är nog i mer lagom storlek. 40 kr styck!


Ett härligt tyg/duk, ca 3 meter långt för 30 kr. Lite 50-tal sådär. Blir nog fint någon sommardag..

Några gamla inköp...

... som jag inte publicerat tidigare...Tjusiga bestick som inhandlades i Mullsjö..... och några söta kaffekoppar..Ganska bra storlek faktiskt.. Lite små kanske, men väldigt, väldigt söta..

Pynt...

... är inte riktigt min grej.. Så jag har mest fyllt lägenheten med en massa hyacinter, grankvistar och annat som doftar jul..

Vacker blå-lila färg! Men doftar tyvärr inte lika mycket som de andra..

Saffransskorpor på g..Minigranen...
I onsdags...

... var det begravning.. På ditvägen var det tungt..Sen, efter allt, kom solen..


Det var fint...

Hoppas det blir så nu. Att det kommer lite sol..

Ni får ursäkta...

... kassa och tråkiga inlägg, men hur kul är det att blogga när det bara är mörkt jämt och man måste ta kort med blixt... Nej.. Blir fula och kassa kort... Och sen hinner jag inte..

I helgen var det tomteparad hemma. Planen var stort kalas med 22 personer, ärtsoppa och pannkaka enligt traditionen. Men så blev mamma sjuk. Antagl. influensa. Men vi blev ett gäng på 9 tappra själar ändå, och det var trevligt (c: Jag bakade kakor. Mjölkfria och allt. Degen såg ut såhär:Mmm... Verkligen..

Väl tillbaka här igen så har vi bytt vinterdäck. I sista sekunden kan man säga för när vi åkte tillbaka efter däckbytet (var tvungna att åka iväg till en p-plats där det fanns lampor) var det snorhalt! Men nu är det gjort iaf. fint det!

Var på lite loppis i torsdags. Några små söta "påsar/strutar" blev det. Alla för 5 kr. Väldigt söta! Ska hängas upp i något framtida ris/gran hoppas jag (c:RSS 2.0