I söndags...

... tog jag och I en sväng till Stallqvarn. Jag hade med min kamera och tog lite kort nere vid Vättern. Har nog aldrig sett något liknande. Men det var väldigt, väldigt vackert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The power of nature...

Här är några av de tavlor...

... som blev gjorda till jobbet. Gillar denna storlek bäst:
 
 
Close up...
 
 
... och lite tillägg för överblivet tyg (c;
 
 

God morgon...

... Sverige! Här får ni bild på dagens frukostbröd, pre-baked Chiabatta från Coop.
 
Smakar okej men luktar plast i hela köket då de "slutgräddades" i ugnen. Så de kommer nog inte köpas mer... Men ser ju goda ut...
 
 
Gårdagens loppistur gick varm. Finfina fynd gjorde jag! Ni som följer min facebook-sida Stajnich kan se fynden där, men kommer säkert i ett inlägg här också. Nu ska här ut och gås!
 

A change...

... is gonna come... Or have to come... För jag börjar bli deppig. Hinner ALDRIG gå på loppis längre. Och jag tycker det är trist. Får ingen inspiration, ingen kick. Inget. Inget. Så nu måste någon form av förändring ske...
 

Just nu...

... är det mkt jobb. Vi håller på att ställa i ordning en tom lokal så att den ska vara redo för elever på tisdag. Mao är det en del att göra. Jag har tagit på mig ansvaret för lite piff av stället. Var på IKEA igår och shoppade loss på metervara och på bygghandel och köpte frigolit. Så idag har jag stått böjd hela dagen (minus två timmar på slutet) och skjutit med häftpistol. I tyg. I frigolit.
 
Favorittygerna är Fjällfly från IKEA! Av duktiga Tina Backman. Gillar särskilt den gula - S N Y G G!!!
 
Men ni nu... Som FORTFARANDE förljer denna blogg.. Ni får inte se bilderna.. Så ändra om era läsare och surfa till denna blogg istället, där har jag bloggat länge nu och ni som fortf läser här missar MASSA...
 
 
 
 

Bloggutmaningen...

... denna gång är att visa upp soffbord, satsbord eller annat som vi loppat. Jag har inget kort - och hinner ej fixa nu - på satsbordet  så jag visar bara soffbordet istället.

 

 

 

 

Loppar för 50 kr om jag minns rätt. I teak, och helt kvadratiskt. Det är så himla fint tycker jag!

 

 


Ett avslut...

... blev det på jobbet idag. Nu är jag verkligen "mellan jobb". Nytt jobb på måndag. Gammalt jobb avslutades idag. Kändes trist på ett sätt. Har haft så himla kul där. Time flies...
 
I helgen kommer syster + familj så det blir fullt hus. Har fixat lite efterrätt som ska in i kylen och stelna och ska snart på middagen. Kontrollerat. Kanske.
 
Ha en fin helg allihopa! Och ni som väntar på loppisfynd - ska försöka fixa några i helgen!
 
 
 
 
 

De här glasen...

... började säljas på IKEA i somras eller tidigt i våras... Jag höll mig länge, länge innan jag köpte dom. IKEAs grejer brukar jag falla för direkt, när de kommer. Men sen, när man sett dem i alla hem, alla reportage och lite överallt så brukar jag tröttna... Men icke på dessa... Trots att jag verkligen väntade. Så till slut fick det bli några stycken. 15 kr styck och är helt perfekta i form och storlek. Till panna cotta, gin fizz, mjölk, vatten eller kaffe. Perfekta!
 
 

Nu det sista...

.. har jag ibland funderat på om det var rätt att flytta till Jkpg. Jag har fått ett jobb som gör att jag nästan behöver åka tillbaks dit vi bodde förut, med start nästa vecka. Allt blev inte som vi trodde kanske. Några saker bättre. Några sämre.
 
Men när jag går hem från mitt nuvarande jobb (som jag kommer sakna big time), och ser detta:
 
Så vet jag att flytten var rätt. Och bra. Iallafall för nu. Just nu.
 

Såhär års...

... vill jag bara ha vår. In med tulpaner, pasteller, ljus, ljus, ljus... Då blir detaljerna viktigare på något sätt... För att liksom invänta våren... Stå ut i mörkret. Så här kommer lite detaljer:
 
Dammig kanel-kotte...
 
 
Julstjärna...
 
 
Rullad gardin...
 
 
Orkidé...
 
 
Kristallkrona...

Förutom det fina fatet...

... så hittade jag en massa tallrikar också! Vi har väldigt få likadana tallrikar av samma sort. Max fyra kanske.. Men hur många tallrikar som jag har max fyra av tänker jag inte säga...Hur som så hittade jag 8 stora tallrikar, som är något rundade så de är väl mest perfekta för pasta och sallad. Från Italien så inget svenskt finporslin här inte! ser ut som ett stort ägg.. Typ... Några likadana assietter blev det också så nu kan vi bjuda på stormiddag!
 

Och tystnaden...

... lade sig över bloggen. Så blir det ibland. Tyst. Ni vet när allt annat tar över... Så bli det. Men här får ni se mitt senaste fynd iallafall! En finfin bricka. 125 kr stod det på den. 125?!?! Så jag tog med den till kassan och frågade: "Kostar denna verkligen 125 kronor?""Nej det kan den väl ändå inte göra? Du får den för 10!"...
 
 
Jag tog den för 10.. Fin va?

Äntligen...

... har jag fått ett användningsområde för min Berså-smörbytta! Passar perfekt till tre små fina växter!
 
 
Eller vad tycker ni?
 
 

Nytt år...

... nya möjligheter.
 
Det nya året firades in med goda vänner, både gamla och nya. Galet god mat och dryck. Sista timmarna spelade vi ngt slags tv-spel som heter Kinect. Det var galet kul och jag utklassade mitt motstånd i straffläggning (fotboll) genom att få in minst dubbelt så många mål som alla andra. (Vill här tacka min gamla moderklubb Brålanda IF)...
 
Idag har jag haft en riktigt slö dag. Behövdes. Slappat, kollat tv, surfat, lagat mat och bara tagit det lugnt. Hoppas på ett kanonår, trots att det slutar på 13..
 
Det var allt för nu. Nu ska jag ladda mentalt för jobb imorgon och drömma om fortsatta fotbollsframgångar.
 
Tack.

RSS 2.0