Snabba ryck nu...

... med rester från gårdagen:

Lätt fiskgryta:

1-2 lökar av valfri sort - hacka
1-2 vitlökar beroende på smak - riv ner med den andra löken.
ca 2 tsk grön currypasta (beror på hur starkt/smakrikt du vill ha det. testa dig fram. Styrkan är olika).

Fräs i smör en stund.

Skär ner och fräs med löken:

Champinjoner
Paprika
Squash


När det stekt en stund häller du i:

En burk cocosmjölk (full fat)

Och sist skivar du ner valfri fisk (pangasius). Puttra några minuter - ej för länge för då blir fisken hård.

Ät som den är eller med valfritt tillbehör (nudlar, ris, grönsaker).

Gott!

Nu slänga i mig maten och sen föreläsning med Stefan Einhorn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback